Nieuws

Taxi Hoofddorp geeft mand juni 10% korting op alle ritten buiten Hoofddorp

Taxi Hoofddorp geeft mand juni 10% korting op alle ritten buiten Hoofddorp

Taxi hoofddorp werkt met veel internationale vliegmaatschappijen, Taxi Hoofddorp heeft daar mee veel ervaring opgebouwd door jaren beste serves aan te bidden.TAXI Hoofddorp Nieuws 25-06-2021

De coronamaatregelen worden vanaf aanstaande zaterdag verder versoepeld. Onder meer de nachtclubs mogen weer open. Straattaxichauffeurs hebben uitgekeken naar dit moment. De horeca is een belangrijke inkomstenbron voor velen van hen en dit hebben zij in het afgelopen jaar gemerkt. 

Na vijftien maanden dicht te zijn geweest, mogen de nachtclubs vanaf zaterdag weer open én direct op volle capaciteit. Niet alleen de eigenaars van de clubs en het uitgaanspubliek zijn blij met dit nieuws. Ook voor de taxibranche is deze versoepeling een grote stap in de goede richting.

Bij de straattaxichauffeurs in Haarlem blijkt er sprake te zijn van ontlading, zo blijkt uit een rondgang van Nu.nl. Zo wordt de opening van de nachtclubs gezien als hét moment om weer te beginnen. Er wordt gesteld dat alles verwant is aan de horeca, en de periode dat restaurants en kroegen gesloten waren daarom een grote impact heeft gehad op hen.

Betere tijden

Taxichauffeurs staan dan ook te springen om deze ritten weer uit te voeren. Sinds de restaurants en strandtenten weer open zijn, wordt er al opmerkt dat de vraag weer wat aantrekt. Een Haarlemse taxiondernemer stelt blij te zijn dat zijn bedrijf zich ondanks de zware periode staande heeft weten te houden en is opgelucht dat er leuke dingen aankomen.