Taxi Hoofddorp verzorgt uw vervoer van en naar Schiphol Airport of ander vliegvelden zoals Rotterdam, Eindhoven, Brussel, Düsseldorf. Daarnaast verzorgen wij ook het vervoer naar stations, hotels of welke bestemming u ook maar wenst. Aantrekkelijke tarieven en een uitstekende service zijn voor Taxi Hoofddorp het allerbelangrijkst. Wij beschikken over zeer nette, goed onderhouden taxi’s en taxibusjes.

Scherpe vaste en duidelijke tarieven bij Taxi Hoofddorp

Wenst u een taxirit te bestellen bij Taxi Hoofddorp, dan kunt u zowel de heen als terugreis reserveren. Comfortabel van en naar de luchthaven voor een duidelijke en scherpe prijs, dag en nacht.
Bereken nu uw tarief online bij Taxi Hoofddorp

Via de website van Taxi Hoofddorp kan u snel en makkelijk uw tarief op voorhand berekenen. Uiteraard kan u voor tarieven, prijsafspraken, offertes of ander diensten contact opnemen via het formulier op de website of bellen naar Taxi Hoofddorp op het nummer 023 540 05 00.

Ophalen vanaf Schiphol Airport

Wanneer u per vliegtuig of trein op Schiphol arriveert, haalt Taxi Centrale Hoofddorp u graag op. Taxi Centrale Hoofddorp zal u dan opwachten op een vooraf afgesproken locatie op de luchthaven. Wij bieden u daarvoor de volgende mogelijkheden:

  1. Bij de aankomsthal: Onze chauffeur wacht u op bij de aankomsthal. Hij zal dan een bordje vasthouden met daarop uw naam- en/of firma. Wanneer u de douane passeert, verzoeken wij u daarom vriendelijk om de aankomsthal te kiezen die bestemd is voor uw vlucht. Zo weet u zeker dat de chauffeur voor u klaar staat.
  2. Centrale MeetingPoint: Tussen aankomsthal 1/2 en 3/4 staat een rood-wit geblokte kubus. Uw chauffeur zal u daar opwachten met een naam- en/of firma bordje.
Taxi hoofddorp Schiphol Service