Taxi Hoofddorp biedt de mogelijkheid om op rekening te rijden. Dit is een extra service, dat voor u, uw bedrijf, klanten en relaties, als erg prettig wordt ervaren. Op het einde van de maand krijgt u een duidelijke, overzichtelijke factuur met een overzicht van alle gereden taxiritten. De afdeling boekhouding van Taxi Hoofddorp kan, indien gewenst, alle facturen specificeren op datum, tijdstip, vertrekadres, bestemming en de naam van de vervoerde persoon.

Stel uw bedrijf is moeilijk bereikbaar en u zoekt een goede vervoersoplossing voor uw werknemers of klanten.
Taxi Hoofddorp kan dan zorgen voor een passende oplossing in de vorm van onze shuttle service.
Taxi Hoofddorp brengt met plezier uw relaties van de luchthaven, station, hotels,.. naar uw bedrijf en terug. Deze taxiritten kunnen op vaste tijden of op afroep voor een vast, op voorhand afgesproken bedrag uitgevoerd worden.

Zakelijk luchthaven vervoer Taxi Hoofddorp

Ontspannen vanuit uw vergadering, bedrijf of huis naar uw vliegtuig, dan zorgt Taxi Hoofddorp voor een comfortabele rit naar de Schiphol airport.

Bent u of is uw bedrijf niet in staat om uw gasten op de luchthaven op te vangen, dan is Taxi Hoofddorp hiervoor de ideale oplossing. Onze uitstekende service houdt ook in dat wij instaan voor de begeleiding van uw gasten vanuit het luchthaven gebouw tot aan het adres van bestemming. Onze chauffeurs spreken tevens ook Engels, waardoor het ook voor uw buitenlandse gasten comfortabel reizen is.

Alle zakelijke taxiritten zijn volledig aftrekbaar. U kunt op zowel telefonisch als via de website van Taxi Hoofddorp een vrijblijvende offerte aanvragen.

Voor het bestellen van een taxi of taxibusje of voor meer informatie kunt u contact opnemen met Taxi Hoofddorp: 023 540 05 00

Zakelijk vervoer Taxi Hoofddorp